shaping the future
 

Kwaliteit en Milieu

De combinatie van:

 

  • Constante investeringen in de ontwikkeling en beheersing van kwaliteit
  • Voortdurende training van personeel
  • Meest geavanceerde controleapparatuur

 

dragen bij aan de filosofie van Vostermans Alu Foundries om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

De gekozen legeringen zijn eveneens van vitaal belang voor de kwaliteit van het eindproduct. Om die reden voldoen alle door Vostermans Alu Foundries gebruikte legeringen aan de internationale EN 1706 standaard. Verder voldoet al het gietwerk aan de RoHS en REACH wet- en regelgeving.


Door de toepassing van een beheerst proces met hoogwaardige apparatuur en het in dienst hebben van gecertificeerd personeel is het bedrijf in staat om artikelen te kunnen leveren die aan de zwaarste veiligheidseisen dienen te voldoen.


Voorts is het bedrijf sinds 1993 in bezit van het ISO-9001-2015 certificaat. De certificerende instantie is TÜV NL.

 

PDF icoonCertificaat ISO 9001 Vostermans Alu Foundries

 

Arbo en milieu

Vostermans Alu Foundries investeert constant in de ontwikkeling en beheersing van ARBO en MILIEU aspecten. De combinatie van voortdurende training van personeel en het beschikbaar stellen van BBT (Best Beschikbare Technieken) dragen bij aan de filosofie van Vostermans Alu Foundries om verder te gaan dan alleen te voldoen aan wet- en regelgeving.

 

Controleapparatuur

Vostermans Alu Foundries B.V. beschikt over de volgende controleapparaten:

 

3D CNC meetmachine

 

Bereik van 2780 x 1040 mm voor een nauwkeurige maatcontrole. Nieuwste Wenzel software met de mogelijkheid tot CNC CADCAM programmering en rapportage.

 

Thermisch Materiaal analyse 

Optimale procescontrole van het stollingsgedrag vloeibaar materiaal met als doel het voorkomen van krimp en vloeifouten. Mede door het beheersen van de materiaalsamenstelling is de foutreductie tot een minimaal niveau gekomen, hetgeen weer gunstig is voor de calculaties en bijbehorende offertes.

 

Spectrometer

Optimale Procescontrole van de chemische samenstelling legeringmateriaal met als doel ten alle tijden aan de door de klant voorgeschreven legeringsamenstelling te kunnen voldoen. Wordt tevens gebruikt bij Ingangscontroles van grondstoffen om de juiste samenstelling te controleren. Voordeel voor de klant is het leveren van analyses tegen aantrekkelijke kosten en voorkomen van mogelijke (hoge) externe kosten en langere levertijden!

 

Röntgenapparaat

Voor complete en optimale procescontrole tevens directe controle op geproduceerde monsters. Betreft een moderne digitale versie, voordeel voor de klant is dat er DIREKT foto's en certificaten beschikbaar zijn zonder mogelijk (hoge) externe kosten en langere levertijden!

Offerte aanvragen?


Wilt u graag meer informatie over ons gietproces, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)77 389 32 10, of vul het contactformulier in:

 

Neem hier contact op

shaping the future

© All rights reserved. Vostermans Companies is not responsible for inaccurate or incomplete data.
In case of any questions and/or remarks please contact ....