Partnership by creation
 
Partnership by creation
 

Dienstverlening

Alu Foundries streeft naar hoogwaardig maatwerk in haar gietwerk. Hogedrukgieten en zandgieten zijn de hoofdactiviteiten van de gieterij. Het bedrijf biedt een breed spectrum aan complementaire diensten waarbij de focus op het begeleiden van het volledige gietproces ligt. Door een nauwe samenwerking met haar partnerbedrijven kan een totaaloplossing, van ontwerp tot de levering van de (bewerkte) producten, worden aangeboden. Dit resulteert in flexibele, op maat gemaakte oplossingen waarbij kosten- en productietijd besparingen voorop staan. De technische expertise en het constante streven naar kwaliteit en efficiëntie leiden tot een unieke en ideale prijs-kwaliteitverhouding.  

 

Totale proces begeleiding 

Vostermans Alu Foundries hecht grote waarde aan het leveren van producten van hoge kwaliteit tegen lage kosten. Deze ambitie wordt gerealiseerd door een voortdurende kwaliteitscontrole met geavanceerde apparatuur en een weldoordacht ontwerp en productieproces. De samenwerking met haar partnerbedrijven levert een schat aan ervaring in het plannen, ontwerpen en leveren van producten op. Verder dragen gietsimulaties bij aan het reduceren van productiekosten en ontwikkelingstijd.

 

Ontwikkeling

Prototyping

Model / MatrijsGietprocesBewerkingLogistiek


 

 

 

Gietsimulaties

Ten einde meer inzicht te verkrijgen in de verschillende materiaalomstandigheden en thermische spanningen bij de productie van complexe gietstukken werkt Vostermans Alu Foundries samen met een gerenommeerd onderzoekscentrum voor gietsimulaties. Alle procesparameters kunnen gesimuleerd en geanalyseerd worden. Vanuit deze analyse kan eenvoudig de stap naar het daadwerkelijke gieten worden gemaakt waardoor de totale proceskosten verder worden gereduceerd. Via de simulatiestudies in zowel het zandgieten als ook het hogedrukgieten krijgt Vostermans Alu Foundries meer inzicht in het proces en de beheersing van de thermische spanningen. De ontwikkelingstijd en kosten voor de opdrachtgever worden zodoende sterk gereduceerd.  

Offerte aanvragen?


Wilt u graag meer informatie over ons gietproces, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)77 389 32 10, of vul het contactformulier in:

 

Neem hier contact op

shaping the future

© All rights reserved. Vostermans Companies is not responsible for inaccurate or incomplete data.
In case of any questions and/or remarks please contact ....