Partnership by creation
 
Partnership by creation
 
Partnership by creation
 
Partnership by creation
 
Partnership by creation
 
Partnership by creation
 
Partnership by creation
 
Partnership by creation
 
 

Vostermans Alu Foundries

Vostermans Alu Foundries is een vooraanstaand producent van hoogwaardig aluminium hogedrukgietwerk en zandgietwerk en coquillegietwerk. In de aluminiumgieterij worden onderdelen voor elektromotoren, kantoormeubelen, verwarmingssystemen, verlichting, medische apparatuur en andere industriële toepassingen gefabriceerd. Zowel kleine als grote series behoren tot de mogelijkheden. Het vervaardigen van dunwandige gietproducten is één van de specialiteiten. De begeleiding bij het gehele productieproces, van het ontwerp tot het leveren van de (bewerkte) producten behoort tot het soort dienstverlening waarmee Vostermans Alu Foundries zich al tientallen jaren onderscheidt.

 

 

Vostermans Alu Foundries maakt deel uit van het internationaal opererende Vostermans Companies. Een vaste kern van ruim 425 medewerkers, de verkregen internationale keurmerken en het constante streven naar hoogwaardige producten staan garant voor een solide en modern ingericht bedrijf. Vostermans Companies heeft ambitieuze doelstellingen met betrekking tot stabiele en structurele omzetgroei, productinnovatie en het optimaliseren van productieprocessen. De samenwerking met Vostermans Companies garandeert een dergelijk gestroomlijnd productieproces waarbij een hoge mate van efficiëntie, innovatie en kwaliteit centraal staan.

 

PDF icoonVostermans_Brochure_VAF_NL_WEB (385 kB)

Nieuwsbrief

 

nieuwsbrief

 

Aanmelding nieuwsbrief

Offerte aanvragen?


Wilt u graag meer informatie over ons gietproces, of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)77 389 32 10, of vul het contactformulier in:

 

Neem hier contact op


Referenties

AutomotiveMotoronderdelen-Zandgieten H1 MachineindustrieHydrauliek-Hogedrukgieten E1                                                                                           
Medische industrie-Zandgieten G1 E2 

shaping the future

© All rights reserved. Vostermans Companies is not responsible for inaccurate or incomplete data.
In case of any questions and/or remarks please contact ....